Wednesday, 27 July 2016

Simple Giveaways by Snek Lazat... Popia free dek nooooonn..


Assalamualaikum dan selamat petang semua~

Siapa sini yang suka mkn popia and karipap mini?? for me, satu jenis je popia yang paling aku suka iaitu POPIA NESTUM/ KACANG HIJAU (siapa suka kita geng pffttt) but popia nie selalunya ada masa musim raya je after raya memang susah la nak jmpa kn?.. Tiap-tiap tahun kalau nak raya kuih nie memang wajib ada kat rumah aku tapi tulah, take time jg la nak siapkan kuih nie but kalau bab-bab nak habiskan fuhhhh tak smpai sehari dah licin haha .. Okay, back to the point act aku join GA nie sebab antara hadiah-hadiah yang di berikan is popia nestum so mana la tahu ada rezeki dapat popia free dari Snek Lazat haha .. Kepada sesiapa yang nak dapat popia yang pelbagai perisa and karipap mini free boleh la join GA nie, just klik je banner kat atas tu okay~ byeeeee :)



Sincerely, Me :)

5 comments:

  1. singgah BW and follow sini #62..
    http://www.kennymerligal.com/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  2. tq sbb join..
    jarang yg suka popia kacang hijau..
    apa2 best of luck ye

    ReplyDelete
  3. Hi.. Good luck. Cikla dtg dr segmen sama....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  4. singgah

    http://belogs.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

Leave your opinion here :) .. Thanks~

 
Copyright © . All Stories Written by lyindastories.blogspot.com