Friday, 10 June 2016

GIVEAWAY BUKU (PRE-LOVED) JUN 2016



Klik gambar untuk join!

Buku yang ingin dimiliki :-

 -  Opah Gangnam Style

Naaakkkkkk!!!!!!! sangat-sangat buku nie hahaha .. reason dia aku nie peminat setia south korea so dengan baca buku nie boleh la juga dapat ilmu yg berguna nanti (mana la tahu kot-kot ada rezeki pergi korea kn haha) sooo I wish I'll be lucky to get this book and for those yang minat membaca juga boleh join GA nie ya, tak rugi pun kalau join sebab syarat dia simple je hehe ..



Sincerely, Me :)

4 comments:

  1. salam singgah , semoga berjaya ,

    http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Terima kasih join :) nantikan eh nak umum pemenang ^^

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join :) nantikan eh nak umum pemenang ^^

    ReplyDelete

Leave your opinion here :) .. Thanks~

 
Copyright © . All Stories Written by lyindastories.blogspot.com